KMA montage anställer marknadsansvarig för att stärka närvaron på marknaden

Publicerad: 2024-02-01

KMA montage är stolta över att meddela att vi anställt en marknadsansvarig som en del av vår strategi för att nå ut till fler aktörer på marknaden och ytterligare stärka vår position inom branschen.

En rekrytering för framtida tillväxt

Den nya marknadsansvariga Anna Wede kommer främst att utveckla vår digitala kommunikation som ska öka KMA montages synlighet och närvaro i digitala kanaler för att nå ut till fler aktörer. Med en bakgrund inom digital kommunikation och marknadsföring samt erfarenhet från tidigare roller inom byggbranschen är Anna utmärkt för att driva vår marknadsföring framåt.

Ett steg mot framtiden

”Vi är mycket glada över att ha med Anna i vårt team” säger Stefan Forsberg, VD för KMA montage. ”Hennes erfarenhet och kunskaper inom området kommer att vara av stor betydelse när vi strävar efter att expandera och förstärka vår position på marknaden. Denna rekrytering är ett viktigt steg i vår långsiktiga strategi med att tillhandahålla och utöka våra tjänster till våra kunder och samarbetspartners”

Med denna nyrekrytering ser vi fram emot att bygga vidare på våra framgångar och fortsätta att leverera montage- och prefab-tjänster med såväl kvalitet som miljö i fokus.

Sök & finn

Följ oss!

Följ oss gärna på sociala medier för nyheter och inspiration

Relaterade nyheter

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Sök & finn

Följ oss!

Följ oss gärna på sociala medier för nyheter och inspiration