Vi hjälper ert företag!

KMA montage

Vi hjälper er med montage.

KMA montage – Din montageexpert

Erfarenhet och kvalitet

Välkommen till KMA montage, din pålitliga partner inom montage. Vi är specialister på att leverera högkvalitativa montagelösningar för ditt projekt. Oavsett om det handlar om att montera utrustning, installera anläggningar eller utföra underhållsarbeten, finns vi här för att hjälpa er. Med vårt erfarna team och vår expertis kan vi säkerställa att era montageprojekt genomförs smidigt och effektivt. Vi arbetar nära er organisation för att förstå era specifika behov och leverera lösningar som möter era krav och förväntningar. Kontakta oss idag för att diskutera era montagebehov.  Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med er!

Kundnöjdhetsindex 2024-03-05

Erfarna inom montage

Varför du ska välja oss !

Vi är specialiserade på montage för olika typer av byggnader, så som prefab-montage och montage av balkonger. Säkerhet och miljö är våra främsta fokusområden. Vårt erfarna team av konsulter har expertis inom dessa områden och arbetar för att säkerställa att varje montageprojekt uppfyller högsta säkerhetsstandarder och miljökrav. Vi strävar efter att skapa en trygg och hållbar miljö för våra kunder. Kontakta oss för att diskutera dina montagebehov och låt oss ta hand om resten!

Vi förstår att montage kan vara utmanande och komplexa uppgifter. Därför är det viktigt att välja oss som er partner för att säkerställa tillförlitligheten i ert arbete. Vi har den erfarenhet och kompetens som krävs för att hantera alla typer av montageprojekt. Genom att välja oss får ni en pålitlig och professionell partner som kan bygga upp ert företags montageprocesser på bästa möjliga sätt.
N

ISO 9001

Ledningssytem för kvalitetsledning

N

ISO 14001

Ledningssystem för miljöledning

N

ISO 45001

Ledningssystem för arbetsmiljö

Montage

Vad kan vi hjälpa dig med?

Anna Wede

Webbansvarig & administratör